Dansk smykkehåndværk med moderne look

10 April 2020 Pia Nielsen

editorial

Håndværket er i orden, når heiring designer det ene smykkehit efter det andet. Og stilen kan blive din egen. Smukke smykker i sølv eller guld falder i flere generationers smag – helt enkelt fordi tidløst design aldrig går af mode. 

Klassisk modernitet

Trods tidløst design og klassiske former forstår Heiring af følge med moden og de tendenser, der hitter inden for smykker. Ørenringe, halskæder, armbånd og fingerringe i et utal af varianter – hver med sit særpræg og særlige twist. 

Kvaliteten er uændret, håndværket i top, men motiverne og designet altid opdateret. Gyldne metalfjer og matblanke kæder til ørene, matte forgyldte prinsesseringe med månesten eller klassisk hvid perle – der er alt at vælge imellem, når du ønsker at finde det helt rigtige smykke til dig eller én, du holder af. 

Hvordan giver man smykker?

Helt fra dåben og alle mærkedage frem til de forskellige metal-bryllupsdage er et smykke en velvalgt gave.

Den yngste kan få et fint dåbssmykke et kært familiemedlem. Til konfirmationen foreviges overgangen fra barn til voksen med et klassisk vedhæng, mens morgengaven til bruden aldrig går fejl med en elegant ring med sten. 

Vælg design, der kan matches med andre smykker eller ændres efter smag. 

Skal kunne matches

Enkle fingerringe kan få nyt liv, når de matches med andre fingerringe. Gå efter modeller, der kan sættes sammen med andre fingerringe og armbånd for at skabe en ny stil. Fingerringe i glatte bånd-stil (med eller uden sten) kan altid sættes sammen med andre ringe på samme finger, mens fingerringe med et større centerstykke kræver sin egen finger. 

Med mulighed for ændring

Vedhæng til halskæder fremstår forskelligt afhængig af kædetype og længde. En moderne fjer i oxyderet sølv får et råt look i en kort lædersnor, mens den forgyldte model bliver til elegant tilbehør til den nedringede top i en lang, tynd guldkæde.  

 

 

 

 

More articles