By Astrup dukkevogn: leg i høj kvalitet

13 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter tilbehør og legetøj til dit kommende barn, og er du allerede i gang med at møblere barnets værelse? Så kan du med fordel kigge i By ASTRUPs store katalog over legetøj og børne møbler i høj kvalitet.

Hvorfor købe By ASTRUP til børneværelset?

Du skal købe produkter fra By ASTRUP hvis du er stilbevidst og kræsen med dit møblement, og ønsker at indrette børneværelset derefter. By ASTRUP er kendt for sin smukke og stilrene formgivning som er helt i tråd med den danske og skandinaviske design tradition.

Med By ASTRUP møbler, legetøj og tilbehør får du og dit barn produkter som både er slidstærke, holdbare og smukke at beskue. Legetøj fra By ASTRUP er samtidig sjovt og lækkert at lege med. Alt legetøj designet og produceret af By ASTRUP er fremstillet i bæredygtige materialer, selvfølgelig fri for hormon forstyrrende stoffer og anden uønsket kemi. Alle tekstiler, for eksempel dukke tøj, er lavet i vaskbare materialer og designet præcis som tilsvarende tøj til småbørn og babyer.

De søde dukkevogne fra By ASTRUP er fremstillet i retro design som vækker mindelser om de gode gamle dage. Dukkevognene er lavet til at holde, og kan bruges som rigtige barnevogne på lange gåture inden døre. Dukkevogne fra By ASTRUP er fremstillet i flettet rattan eller metale, med smukke, autentiske kalecher og gummi overtrukne hjul. De fine dukkevogne fås i flere forskellige farver, for eksempel gammelrosa, mintgrøn, dueblå eller knækket hvid.

Hvor kan jeg finde dukkevogne fra By ASTRUP online?

Hvis du ønsker at bestille en af de smukke og søde dukkevogne fra By ASTRUP online kan du finde hvad du søger hos Loukrudt. I den online shop på loukrudt.dk finder du et stort udvalg af legetøj og tilbehør til børneværelset fra By ASTRUP og andre kvalitets brands – læs mere på loukrudt.dk

More articles