Broste Copenhagen – spændende og inspirerende boligindretning

29 juni 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen indrettes i rustik og raffineret stil? Så bør du vælge produkter fra Broste Copenhagen.

Find de lækreste tæpper og plaider hos Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har altid været kendt for sine spændende tekstiler til boligen. I Broste Copenhagens store sortiment finder du således både plaider og tæpper samt diverse duge, viskestykker, håndklæder, karklude og meget andet.

Samtlige Broste Copenhagen tekstiler er fremstillet af økologiske materialer i bæredygtig kvalitet, og i matchende farver som kan kombineres på kryds og tværs. Du kan for eksempel dekorere dit soveværelse med et smukt Broste Copenhagen sengetæppe, som passer perfekt til dit Broste Copenhagen sengesæt og de lækre puder som også kan erhverves fra Broste Copenhagens sortiment. Og når du dækker bord, kan du vælge matchende duge og servietter fra Broste Copenhagen.

Brugskunst og borddækning fra Broste Copenhagen

Foruden tekstiler, er Broste Copenhagen leveringsdygtig i en lang række produkter i stentøj, lertøj, keramik, glas, metal og træ. Du kan sagtens dække et fuldt udrustet middagsbord med de smukke og rustikke Broste Copenhagen produkter, lige som du kan dekorere dine vindueskarme og hylderne i reolen med blomsterkrukker, vaser, bakker og lysestager fra det kendte danske brand.

image

Broste Copenhagen Nordic Sea

Blandt de mest populære produkt liner fra Broste Copenhagen finder du Broste Copenhagen Nordic Sea – en lækker serie af stentøj i smukke, blå nuancer, som hver især er 100% unikke, idet de er fremstillet i hånden.

I serien finder du såvel tallerken, kopper og skåle som middagstallerkener, krus, fade, æggebægre og diverse skåle i forskellige størrelser.

Køb Broste Copenhagen online

Du kan finde samtlige produkter fra alle Broste Copenhagens kollektioner hos Bydahlliving. Klik ind i den online shop på hjemmesiden Bydahlliving.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af lækre design artikler til hjemmet fra Broste Copenhagen og andre kendte danske brands.

Flere Nyheder