Bloomingville – spændende og inspirerende boligindretning

29 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen indrettes i rustik og raffineret stil? Så bør du vælge produkter fra Bloomingville.

Find de lækreste tæpper og plaider hos Bloomingville

Bloomingville har altid været kendt for sine spændende tekstiler til boligen. I Bloomingvilles store sortiment finder du således både plaider og tæpper samt diverse duge, viskestykker, håndklæder, karklude og meget andet.

Samtlige Bloomingville tekstiler er fremstillet af økologiske materialer i bæredygtig kvalitet, og i matchende farver som kan kombineres på kryds og tværs. Du kan for eksempel dekorere dit soveværelse med et smukt Bloomingville sengetæppe, som passer perfekt til dit Bloomingville sengesæt og de lækre puder som også kan erhverves fra Bloomingvilles sortiment. Og når du dækker bord, kan du vælge matchende duge og servietter fra Bloomingville.

Brugskunst og borddækning fra Bloomingville

Foruden tekstiler, er Bloomingville leveringsdygtig i en lang række produkter i stentøj, lertøj, keramik, glas, metal og træ. Du kan sagtens dække et fuldt udrustet middagsbord med de smukke og rustikke Bloomingville produkter, lige som du kan dekorere dine vindueskarme og hylderne i reolen med blomsterkrukker, vaser, bakker og lysestager fra det kendte danske brand.

image

Bloomingville Nordic Sea

Blandt de mest populære produkt liner fra Bloomingville finder du Bloomingville Nordic Sea – en lækker serie af stentøj i smukke, blå nuancer, som hver især er 100% unikke, idet de er fremstillet i hånden.

I serien finder du såvel tallerken, kopper og skåle som middagstallerkener, krus, fade, æggebægre og diverse skåle i forskellige størrelser.

 

More articles