Bh sættet – det grundlæggende lingeri

07 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter et lækkert sæt bestående af BH og trusser? Så læs med her.

Vælg de rette trusser som matcher din krop

Når du skal sammensætte dit BH sæt er det vigtigt at du tager udgangspunkt i din krop og dennes type. På den måde får du det bedste match og et BH sæt som fremhæver netop dine stærkeste og smukkeste sider.

Du går selvfølgelig aldrig helt galt i byen med en G strengs trusse. Denne model er den mindste af alle trusse modellerne, og dækker kun det mest nødvendige G strengs trussen er rigtig fræk, og matcher de fleste BH’er.

Men det kan også være at du har brug for lidt ekstra støtte i den region – og så er G strengs trussen måske ikke noget for dig. Du kan i stedet med fordel vælge en Tai trusse, en Maxi trusse, eller et par af de smarte og moderne hipster trusser. Disse modeller består af mere stof og kan sagtens være både flotte og frække. De kan nemlig peppes op med pyntebånd, blonder, sløjfer og andet som gør dem særligt indbydende.

image

Det vigtigste er at du føler dig godt tilpas i dit lingeri. Og derfor bør du også gøre dig særligt umage når BH’en skal udvælges.

Hvordan finder jeg den rette BH?

Det er forholdsvis nemt at finde trusser i den rette størrelse, da denne som regel blot er angivet i eksempelvis S, M eller L. Med BH’er det en anden sag. Her skal du både kigge på bustemålet, som angives med et tal, og skålstørrelsen, som angives med et bogstav.

Således kan en BH være eksempelvis 75D eller 80C, og det kan godt være svært at finde ud af hvilken man kan passe bedst. Du bør få taget mål hos en lingeri butik, så du efterfølgende kan købe din BH online.

Klik ind og find dit nye BH sæt på https://www.love-lingeri.dk/.

More articles