Bedre ridning med hjælp fra ambitiøs rideskole

07 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ridning er en sjov og spændende sport, som har mange facetter. Foruden at være en endog særdeles opbyggelig aktivitet får du også virkelig god motion igennem ridning.

Ridning er godt for korsettet og gavnlig for din ryg muskulatur. Det er faktisk muligt at forebygge mange ryg lidelser gennem regelmæssig ridning. Og arbejder du korrekt med din ridning forbrænder du faktisk mange kalorier samtidig med at du styrker din krops egen cirkulation.

Der ud over indebærer ridsport samvær med de smukke og empatiske dyr. På den måde kan ridning og hygge i stalden faktisk være ren terapi. Det siges at det faktisk er stort set umuligt at sidde på en hest og samtidig være deprimeret eller bekymret. Ridning er ren mindfulness, hvorfor ridesporten også har fået mange flere tilhængere i løbet af de senere år.

Dyrk ridning på høj niveau hos en professionel rideskole

Går du således si tanker om at optage eller genoptage spring, dressur, military eller måske endda jagt ridning eller horsemanship som interesse bør du finde dig en rideskole som matcher dine ambitioner.

Det kan godt virke temmelig kedeligt og uinspirerende blot at ride rundt i volte sammen med andre ryttere på dovne og dvaske rideskole heste som blot er vant til at sjoske af sted. Derfor overvejer du måske at anskaffe dig din egen hest. Men dette fritager dig ikke fra undervisning som kan højne dit niveau og din bevidsthed om din ride stil. Og denne undervisning kan du få på en god rideskole.

Find din underviser hos Team Møllen

Er du bosiddende i Haderslev eller oplandet hertil kan du med fordel vælge Ridecenter Møllen som din rideskole. Her kan du lade din hest opstalde på favorable vilkår og samtidig modtage ride undervisning hos Team Møllens dygtige instruktører. Du kan læse mere om Team Møllen på http://team-moellen.dk/ 

More articles