Ansøg om et bil lån, og få råd til familiens nye bil

01 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

En gammel bil, som er slidt i alle ender og kanter, er sjældent hverken økonomisk rentabel for ejermanden eller særligt god for miljøet. I Danmark kører der mange slidte og gamle biler rundt på de danske veje – biler, som ikke har den mest optimale udnyttelse af det tilførte brændstof, og derfor forurener langt mere end de nyere modeller.

Den dårlige energi effektivitet medfører også høje udgifter til benzin eller diesel – og kører du mange kilometer i din gamle bil på daglig basis, vil dette tydeligt kunne mærkes. Samtidig er gamle biler mere mærkede af tidens tand end nyere biler, hvilket betyder, at bilens enkelte dele begynder at stå af, når den når en vis alder.

Dette medfører hyppigere værksteds besøg, som heller ikke just er billige affærer. Og så er der hele utrygheds momentet som er forbundet dermed, at man aldrig rigtig ved hvornår bilen vil stå af næste gang.

Få bedre drift sikkerhed med en ny bil

For en familie, som er afhængig af en funktionel bil for at få dagligdagen til at fungere, er en ny bil ingen luksus, men en nødvendighed. Mange familier er bosat i områder, hvor det er urealistisk at forestille sig, at det daglige transport behov skulle kunne dækkes med cykling eller offentlig transport.

Hvis du ønsker, at denne vigtige del af familiens liv skal glide problemfrit, er det ikke nogen dårlig idé at investere i en ny bil. Med en ny bil får du, foruden tryghed og sikkerhed, markant lavere udgifter til benzin eller diesel, idet nyere motorer er designet til en mere effektiv udnyttelse af brændstoffet.

Optag et billån og få råd til den nye bil

Ikano Bank tilbyder fordelagtige billån til gode renter og uden krav om udbetaling. Du kan ansøge online om et Ikano billån på Ikano Banks hjemmeside ikanobank.dk

More articles