Afstressenede akupunktur i Nordsjælland

18 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med stress, depression, eller måske en angst lidelse? Så kan du overveje at prøve den kinesiske healing metode akupunktur. Er du bosat i Nordsjælland kan du vælge at tage kontakt til Pernille Sylvest Kondo fra Svanecentret hvis du ønsker professionel akupunktur.

Hvad kan Svanecentret tilbyde mig?

Svanecentret kan, foruden akupunktur i Nordsjælland, tilbyde rekreationsophold med individuelt tilpassede behandlings forløb for mennesker som har brug for at finde tilbage til sig selv.

Har du brug for at koble af i en periode, og få den stressede hverdag på afstand, kan du opnå selvhealing og genvinde din styrke hos Svanecentret. Svanecentret er et holistisk og spirituelt orienteret rekreationscenter med fokus ligelidt fordelt på det fysiske, det mentale, det sjælelige og det åndelige.

Hos Svanecentret kan du få den rette hjælp til at genvinde dine ressourcer og lukke lys, fred og glæde ind i dit liv. Du vil kunne kombinere skønne velvære behandlinger som for eksempel zoneterapi, massage, akupunktur og kranio sakral terapi med healing, sjælerejser, meditation og lange gåture på kilometervis af hvid sandstrand. Og du vil med sikkerhed få et lysere og friskere perspektiv på din tilværelse efter et ophold på Svanecentret.

Lad Pernille Sylvest Kondo fra Svanecentret hjælpe dig af med stress

Hvis du har været sygemeldt på grund af stress er det især oplagt at søge hjælp på et rekreationscenter. Både krop og sind har brug for at heale – og til dette formål kan du benytte Svanecentret.

Bag Svanecentret finder du Pernille Sylvest Kondo, som igennem fire årtier har hjulpet mennesker i alle aldre med at opnå harmoni og balance i deres liv. Du vil med sikkerhed kunne finde ro og ligevægt under et ophold på Svanecentret, og under Pernille Sylvest Kondos kyndige vejledning atter finde fodfæste i dit liv.

Klik ind og læs mere på Svanecentret.dk.

More articles