Ægte bohemetøj kan du få mange steder fra

16 February 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er nok de færreste, der ligefrem kendte nogle af de oprindelige bohemer, der eksisterede dengang, da ordet fik sin oprindelse og den betydning, som vi forestiller os den i dag.

Selv hvis man gjorde det, så var der nok ikke meget tøj fra den slags typer efterladt til i dag, og skulle det hænde, at man fandt noget sådant tøj, så var det nok så ødelagt og mølædt, at man ikke kunne bruge det i dag alligevel.

Den slags typer måtte nemlig selv sy deres tøj, skaffe noget aflagt og sørge for at få det til at holde så længe, som det kunne.

De kunne ikke drømme om – eller have råd til – at købe det fra https://www.buchcopenhagen.dk/ 

Stilen er måske derhenad, men det er jo de oprindelige bohemer, der har sat den her stil, selvom de nok ikke altid overvejede den tendens, da de bare skulle have tøj på kroppen og sjældent kunne bestemme, hvordan det skulle se ud.

Her kan du også skaffe dig bohemetøj

Skal man således klæde sig som en sand boheme, så kan man faktisk starte med at glo efter i det tøj, som ens bedsteforældre har aflagt eller gerne vil gå af med.

Det gør ikke noget, hvis det ikke passer helt præcist, for sådan var vilkårene for de originale bohemer også.

Hvis du ligefrem kan sy dit eget tøj, så kommer det også til sin ret i bohemeånden. Og selvfølgelig sørger du for at lappe og vedligeholde dit tøj, så det kan holde rigtig længe, som en sand boheme ville gøre det.

Derfor er der heller ikke noget galt i, at man køber tøj fra genbrugsbutikkerne, når man skal prøve at ligne en boheme.

Men husk: at være en oprigtig boheme kommer af ånden og ikke den påklædning, som man tager på til dagligt.

More articles