3 ting der kan give dig friskere luft i hjemmet

05 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Frisk luft er en fantastisk ting, udover at give mere energi, så modvirker det også hovedpine, holder en frisk i løbet af dagen, og er generelt bare godt for kroppen, da den får mere ilt. Men hvordan får du friskere luft i dit hjem? Det kan du lære om her i indlægget.

Installer en ventilator

Hvis du er ved at renovere eller bygge nyt, så kan vi anbefale, at man installerer et ventilationssystem i boligen. Med et ventilationssystem kan man få frisk luft dagen lang, da det filtrerer luften og frasorterer de partikler, som kan være dårlige for en. Det kan være fugtig luft, men også partikler, som irriterer folk med pollen.

Få flere planter

Planter er den naturlige måde at filtrere luft, og det er herfra man får det reneste ilt. Derfor kan det være en god idé, at få en eller flere planter i ens hjem, hvis man gerne vil have friskere luft. Det er dog vigtigt, at hvis man vælger at få planter, at man sørger for, at man ved hvordan de skal passes. Ellers kan det hurtigt blive dyrt i udskiftninger gennem årene, når planten ikke overlever særlig længe.

Køb en luftrenser

Der findes i dag mange forskellige luftrensere, som fungerer lidt som et ventilationssystem, bare hvor det er en enhed du kan flytte rundt på. Hvis du køber en luftrenser, er det vigtigt at læse op på hvad den filtrerer luften for, men også hvor stor dens filtreringskraft er. Dette er især vigtigt, hvis du bor i en stor bolig, så du ikke køber en luftrenser, som ikke har power nok til, at kunne filtrere alt luften.

Der findes luftrensere i alle prisklasser, og derfor skal du blot finde en, som har de funktioner du ønsker, og som koster det du har råd til i dit budget.

More articles