Prøv forskellige muligheder med en revision

20 november 2020 Anders Lundtang Hansen

De fleste kan nok blive enige om, at det der med at eje et firma, hvor man så skal bruge lang tid på at overholde reglementer, foranstaltninger, sikkerhedsprocedurer og så videre, det er ikke det mest spændende, men det er en nødvendighed.

Desuden skal man også til at indtænke ting som grøn omstilling, og hvad ens virksomhed gør for miljøet, da det er noget, som spejler sig godt udadtil for andre, om det er samarbejdspartnere eller kunder – mange kan endda vælge den slags til eller fra.

Det er måske ikke lige nemt, hvis man aldrig har overvejet den slags, hvorfor man måske skal have hjælp udefra til det.

Så skal man også have kundetække, og det er andre bedre til end andre, men her ved man, at det er et vigtigt aspekt, så hvis man ikke evner det så godt, så må man trænes i det.

Endelig er der det med regnskabet. Mand, der kan gå lang tid med den slags, hvorfor man ofte ansætter folk til at tage sig af den slags på kortere eller længere basis.

Men ve den, der ikke har står på de sager!

Genovervej din revision

Har man blot prøvet en enkelt gang, at der er fejl i regnskabet, kan det få katastrofale følger, hvor man skal søge retur i mange dokumenter for at udrede ens fadæse, og er man virkelig uheldig, så vanker der en stor bøde.

Heldigvis er der gjort mange ting for at automatisere sådan noget med regnskabet, men det er bestemt stadig ikke noget, som er helt enkelt, og man skal kontrollere det selv for at være sikker på, at tingene foregår korrekt.

Men man SKAL have en ægte person af en revisor til at gennemgår ens regnskab. 

Her kan det betale sig nogle gange at få endnu en omgang revision på det, selvom det kan komme til at koste penge.

For det vil kunne spare dig i længden, hvis man når at opdage en fejl i tide.

Prøv det i forbindelse med revision i Slagelse på et firma som eksempel!

Flere Nyheder