Giv dine børn det bedste redskab til udendørs leg – en trampolin

27 december 2020 Astrid Pedersen

Er du bekymret over dine børns legevaner, og synes du at de burde mere tid på aktiv udendørs leg? Så er du ikke alene.

Mange forældre har rigtig svært ved at motivere deres børn for kropslig udfoldelse i haven eller på vejen. Passiv underholdning fra diverse skærme, for eksempel smartphones, tablets og spil konsoller, er designet til at påkalde sig – og fastholde – børns og unges opmærksomhed.

Det kan derfor godt være rigtig svært at få ungerne ud i solen og den friske luft, selv om sommeren hvor vejret er lunt og indbyder til leg og motion. Og du bør således lægge dig lidt ekstra i selen for at skabe det nødvendige incitament.

Morsom og udfordrende udendørs leg med en have trampolin

Måske har du lagt mærke til hvordan næsten hver eneste have i diverse parcelhus kvarterer og på villaveje rundt omkring i landet er domineret af en stor, flot have trampolin. Trampoliner har i den grad vundet indpas i de danske familiers hjerte som børnenes foretrukne udendørs lege redskab – og det med god grund. En trampolin byder nemlig på morsom og mave kildrende leg, som man kan få timer til at gå med – især hvis man er barn.

En trampolin kan bruges til morsomt hopperi fra morgen til aften for de mindre børn, og til indøvning af mere teknisk krævende spring og komplekse serier for de lidt ældre. Og derfor vil dit barn kunne bruge sin have trampolin år efter år, sommer efter sommer.

Hvilken slags have trampolin skal jeg vælge?

Der er mange muligheder når du står for at skulle vælge en have trampolin. Du kan vælge den klassiske fritstående trampolin, eller du kan vælge en have trampolin til nedgravning. Begge trampolin typer kan købes online hos danske forhandlere. Du kan læse mere om anskaffelse og opførelse af have trampolin på husblog.dk

Flere Nyheder