Find de bedste fiskesteder i Danmark

25 november 2020 Astrid Pedersen

Lystfiskeri har atter vundet indpas som fritids beskæftigelse i danskernes bevidsthed. Efter en sommer hvor det nærmest var umuligt at komme ud og rejse har mane danskere fundet ud af hvordan man får mest muligt ud af vores eget skønne land, med alt hvad det kan byde på af morsomme og spændende aktiviteter i det fri.

Danmark står blandt andet stærkt når det kommer til fiskeri. Der er masser af kyst strækning, og et væld af søer, åer og andre vandløb hvor det er tilladt at fiske. At fiske med fiskestang er hyggeligt for både store og små. Og det kan sagtens være en rigtig tilfredsstillende oplevelse af tilbringe en dag i naturen – især hvis man kan fange sin egen aftensmad.

Find de bedste fiskesteder i Jylland

Er du og familien bosat i det jyske er der masser af muligheder for at nappe en god mundfuld frisk luft på en fisketur. Ved sammenløbet af Skygge Å og Bording Å finder du Karup Å, som slynger sig gennem det midtjyske landskab indtil den munder ud i Limfjorden. Her kan du, foruden flotte havørreder, fange bækørred og regnbueørred – og hvis du er heldig en sur gedde!

Er du mere til fiskeri i åbent vand, og er du bosiddende længere sydpå, kan du fiske i Lillebælt.Ved Lillebælts kyst finder du et utal af fjorde og vige, hvor du kan fange havørred, torsk og fladfisk – og, når det er sæson, makrel, sild og de flotte hornfisk med de grønne ben.

Langt mod nord , mellem Hjørring og Hirtshals, finder du Uggerby Å, som med sine 66 kilometer byder på masser af strækninger hvor du kan få fred til at fange såvel havørred som bækørred, ål, skaller og gedder.

Hvis du har mod på at fatte fiskestangen og komme ud i den danske natur kan du med fordel tjekke flere fiskesteder i Danmark på https://indholdsuniverset.dk/ 

Flere Nyheder