En guide til at vælge det bedste løsning for parkeringsopsyn

27 oktober 2020 Silje Hansen

Da der er større og større efterspørgsel efter parkeringspladser end nogensinde før, oplever flere at deres parkeringspladser bliver optaget af andre, end dem som bør holde der. Særligt boligforeninger og virksomheder oplever at parkeringspladserne bliver optaget af biler, som ikke har noget med ejendommen eller virksomheden at gøre. Det kan være utrolig frustrerende, hvis medarbejderne skal køre rundt i længere tid for at finde en parkeringsplads, eller hvis kunder ikke kan holde tæt på butikken, når man har en parkeringsplads  tæt på. 

Derfor er der mange der vælger at lave en samarbejdsaftale med et professionelt parkeringsfirma, der hjælper med at sikre at p-pladserne kun blive benyttet af dem du ønsker at give adgang til. Det kan være medarbejdere, kunder eller hvis det er en betalingsparkering, at det så kun er betalende kunder. 

Hvilket parkeringsselskab skal du vælge til parkeringsopsyn?

Der findes i dag forskellige parkeringsselskab, som du kan indgå en aftale med. Derfor bør du undersøge markedet, så du finder den løsning der giver bedst mening for dig, så du ikke længere skal bruge tid og kræfter på at holde opsyn over p-pladserne. 

Når du skal vælge et parkeringsselskab, bør du først og fremmest forholde dig til, om du ønsker en løsning gennem en digital app, eller om det skal være med fysiske parkeringstilladelser der skal placeres i bilens forrude. Herudover bør du se hvad priserne er for at få lavet skilte og standere til p-pladserne. 

Det er klart en fordel at vælge et landsdækkende parkeringsselskab. 

Derfor skal du vælge Unopark

Hvis du leder efter et professionelt og danskejet parkeringsselskab, skal du vælge Unopark.dk. Her kan du komme gratis i gang helt uden startsomkostninger. Du får en fast kontaktperson, som hjælper dig gennem hele processen. Her kan du selv diktere de regler du ønsker der skal være gældende for p-pladserne. 

Flere Nyheder