E cigaret til at stoppe med at ryge eller som supplement

27 april 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

At erhverve sig en e-cigaret kan gøres med mange forskellige bagtanker.

Den mest kendte er nok, at folk køber sådan et sundere alternativ, fordi de gerne vil stoppe med at ryge, så de langsomt kan trappe nikotin-mængden ned i e-væsken og på den måde langsomt fase sig selv fra at ryge helt.

Måske agter de så endda på længere sigt helt at lægge damperen/e-cigaretten fra sig, efter de i sin tid købte den med stor tilfredshed samt andre produkter, relateret dertil, her: https://www.esug.dk/

Det kan tænkes, man så har e-cigaretten liggende som en redning, hvis rygetrangen virkelig skulle melde sig. Her er det vigtigt at tjekke efter, om e-cigaretten stadigvæk virker korrekt, og man har noget frisk e-væske.

Nogle rygere ved allerede med det samme, at de ikke kunne tænke sig at stoppe med at ryge helt eller bare vil se, hvor det bærer hen, hvis de supplerer deres rygevaner med at dampe.
Måske ender de med at blive overraskede over, hvad de er gået glip af i al den tid af god aroma og hygge, hvorfor de helt overgår til at dampe fremfor at ryge tobak.

Men det er skam også helt tænkeligt, at de nogle rygere bare supplerer med en e-cigaret for hyggens skyld eller for at få en fornemmelse af at være lidt sundere, da de godt ved, at tobaksrygning er usundt.

Ligeledes findes der faktisk også dem, som aldrig har røget eller røg for så lang tid siden, at de nu godt kunne tænke sig at prøve at få fornemmelsen igen, denne gang dog blot ved at dampe, der som nævnt er meget sundere end at ryge.

Hvis du skulle begynde at prøve en e-cigaret, hvad ville så være dit udgangspunkt for at prøve dette?

Du kan jo nok se, at der er mange årsager til, hvorfor folk begynder at dampe.

Flere Nyheder