Bør og kan man lave værktøj selv til en gulvafslibning?

20 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Nogle af os mennesker er rene udgaver af Georg Gearløs eller Storm P., når det kommer til at se på en opgave, man er blevet sat til, eller man bare observerer noget på sin vej, som man mener, at man kan gøre mere effektivt.

Men som man ved det med Georg Gearløs, så er der ofte en 50/50-chance for, at det bliver en løsning, der kan bruges til noget – som ikke eksploderer.

Med Storm P. ser mekanismen ofte indviklet, men imponerende ud, men effektiviteten er langt væk – eller det virker kun i teorien.

Men iveren kan ingen tage fra disse mennesker, så måske ser de, hvordan Gulvkanonen ApS udfører deres arbejde ved selv at have bestilt dem hjem til at arbejde hos en eller set dem på nettet på videoer arbejde, og så har man selv tænkt, at man da har en idé til en maskine, der kan gøre det bedre.

Her er der også forskel på teori og praksis, for i teorien kan man jo tænke sig til det meste og måske endda tegne det i hånden, men at lave sådan noget kræver ofte, at man er ingeniør, entreprenør eller lignende og har gode kontakter til folk, der kan hjælpe med at eksekvere det arbejde.

Så hvis man ikke ligefrem besidder de evner, så bør man nok holde sig fra både at lave den slags udstyr og specielt give sig i kast med at bruge det.

Den slags kræver meget forarbejde og gennemtestninger, før man kan gøre sig håb om, at det er noget, som der vil fungere i praksis.

Egentlig bør man så også rådføre sig med de håndværkere, der laver den slags til dagligt, som nok bedre kan hjælpe en med at pege en ind i den verden og fortælle, hvad der reelt er brug for for at kunne lette arbejdsbyrden og effektivisere mere på det område.

Flere Nyheder